Què són els llibres personalitzats?

Llibres personalitzats és una col·lecció pensada per fomentar la lectura a l’aula de manera original. Tu i els teus alumnes us convertireu en els protagonistes de l’aventura donant nom als seus personatges i tindreu un record del curs per sempre més.

Què rebrem exactament?

Tu i cada alumne rebreu dos llibres. El primer llibre és l’introductori i serveix per presentar la història i els personatges. En el segon llibre, el personalitzat, vosaltres us convertireu en els protagonistes encarregats de solucionar la trama.

Com puc encarregar-los?

Només has de descarregar-te el formulari (pdf), escollir el llibre que vols personalitzar, omplir les dades que sol·licitem i reenviar-nos-el a info@selvaeditorial.com. El pagament es fa per transferència bancària. Un cop comprovada, rebreu els llibres al centre en el termini aproximat de dues setmanes.

Tens més dubtes?

On puc comprar els Llibres personalitzats?

Els Llibres personalitzats es compren a través d’aquest web. Només has de fer una comanda i els rebràs al centre educatiu.

Com faig la comanda?

Escull el llibre que vulguis personalitzar, en funció de l’edat dels teus alumnes i la llengua que prefereixis, descarrega’t la fitxa, omple les dades que sol·licitem i reenvia’ns-la a info@selvaeditorial.com.

Com faig el pagament?

Una vegada que ens hagis enviat la fitxa amb les dades necessàries, les validarem i t’enviarem la informació necessària per fer una transferència bancària amb total seguretat.

Quines dades hauré d’omplir?

Per poder personalitzar el llibre necessitem el nom de pila de cada alumne i el d’un professor. També necessitem saber el curs, el nom de l’escola i el del municipi.

Quan rebré els llibres?

Quan haguem comprovat la transferència, editarem els llibres i us els enviarem per Correus. Els rebreu al centre educatiu en el termini aproximat de dues setmanes.

Quants llibres puc demanar?

La comanda mínima és per a 20 alumnes. Recorda que cada alumne rebrà dos llibres: l’introductori i el personalitzat. Si hi ha menys de 20 alumnes, crearem algun personatge imaginari. Podem personalitzar llibres per classes de fins a 30 alumnes.